مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مالکیت زمین در مقابل قرض پول

عرض سلام و درود . مبلغی پول قرض دادم به رفیقم که ما باهم هم روستایی هم بودیم 20 سال پیش . 4 سال بعد به دلیل عدم استطاعت مالی ، رفیق من در عوض قرضی که از من گرفته بود زمینی به صورت ثبتی و رسمی به نام من انتقال داد.(زمین سند رسمی داشت) .من رسیدی را که بابت قرض از رفیقم گرفته بودم به ایشان برگرداندم و رفیق من هم رسید را به سطل زباله انداخت . هیچ قولنامه ایی هم مابین خودمان ننوشتیم . رفیق من سال 1395 فوت کرد . در حال حاضر شخصی آمده از همین روستا با قولنامه عادی به تاریخ قبل از تاریخ سند من به آدرس و مشخصات زمین که رفیق من به من واگذار کرده بود.(قولنامه فسخ شده بوده اما فسخ نامه نوشته نشده است و این قولنامه در دست این شخص 30 سال باقی مانده است بدون هیچ گونه تصرف )من تصرف به زمین دارم و از این زمین به دیگران به صورت رسمی و ثبتی فروخته ام و دیوار کشی هم انجام شده است و در معرض دید همه اهالی روستا قرار داشته و دارد .خود این شخص هم در فاصله 1 کیلومتری این زمین منزل دارد. هیچ مدرکی غیر از سند رسمی برای ارائه به دادگاه ندارم . آیا ایشان می تواند با این قولنامه عادی که تاریخش قبل از تاریخ سند رسمی من هست مالکیت زمین را از من بگیرد؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

احتمال پیروزی اش کم است ولی در هر صورت مدارکی که به دادخواستش ضمیمه کرده را جهت بررسی به متخصصان سایت نشان دهید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به لحاطچظ طولانی بودن پرسش شما گزینه مشاوره تلفنی را فعال نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد دلایل و مدارک می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد