مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین با قولنامه

سلام. من یک زمین 7 سال پیش خریدم. حالا ساخت و ساز کردم. کسی اومده با قولنامه میگه این زمین از بابای فروشنده که فوت کرده خریداری کرده. الان دادگاه چه رایی برای من میدهد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید معلوم بشود که ایا پدر فروشنده مالک بوده است یا نه
و اینکه آیا شما سند رسمی دارید یا سند عادی
و اینکه متن الفاظ قرارداد عادی خریدار اول و شروط قراردادی چه مواردی را بیان کرده
و سپس طبق این موارد باید دفاع صورت بگیرید