مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت سیم کارت همسر

با سلام . برای دریافت پرینت پیامک ها و تماس های خط خانمم. چگونه اقدام کنم. سیکارت به اسم خانم هست آیا متن پیامک هم در میاد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یا عنوان رابطه نامشروع شکایت بشه ممکن است دادگاه دستور پرینت پیامک ها و تماس ها رو صادر کنه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما می بایست موضوع داشته باشد لحاظ شود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

خیر. شما نمیتوانید اقدام کنید. مگر اقامه دعوی کرده و دادگاه استعلام کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نمیتوانید نیاز به دستور مقام قضایی دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت طرح شکایت امکان اخذ دستور مقام قضایی مبنی بر استعلام پیامک و تماس ها وجود دارد و متن پیامک ها قابل استعلام خواهد بود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر صرفا با دستور قضایی امکانپذیر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرینت به شما داده نخواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکانپذیر نیست مگر طرح شکایت با دلایل ومدارک

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگر همسر شما در حال ارتباط با مردان دیگر است باید شکوائیه ای تحت عنوان رابطه نامشروع مادون زنا مطرح و سپس دادگاه دستور اخذ پرینت مکالمات سیمکارت را به اپراتور خواهد داد.

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

برای اینکار نیاز به دستور قضایی دارید