مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام پدرم میخواد پرینت شماره ای که دست منه رو در بیاره ، شماره به اسم خودش ، ایا فقط شماره ها نشون داده میشه یا هم پیام هم شماره نشون داده میشه ؟
چیکار کنم که نتونه پرینت بگیره ؟

پاسخ ها :

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام. با توجه به اینکه به اسم پدر هست میتونن هر اقدامی انجام بدن

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پیام های 6 ماه قبل فقط ان ها که شما ارسال کردید دریافتی نمی اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام متن پیام ها نیاز به دستور مقام قضایی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

مالک میتواند به مخابرات درخواست
اخذ پرینت بدهد
و فقط پرینت تماس های خروجی به مالک داده خواهد شد
و اخذ پرینت پیام ها و تماس های ورودی امکان ندارد مگر با دستور مقام قضایی

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پرینت حسب تقاضای مالک خط و به دستور مقام قضایی ارائه می شود .

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر شماره با اسم پدرتونه می تونه پرینت بگیره اما متن پیامها در دسترس نیست

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

فقط شماره ها نمایش داده میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط شماره های خروجی بدون متن پیام قابل استعلام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امام شماره هایی که در ارتباط بودید و تعداد پیام ها و تماس مشخص می شود.
توجه داشته باشید که پرینت محتوای پیام ها صرفا با دستور قضایی ممکن است.
که دادگاه دستور پرینت شش ماه گذشته را می دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مخابرات یا اپلیکیشن ها فقط لیست شماره های خروجی را نشان می دهد متن پیام ها نشان داده نمی شود

روح اله زارعی

جناب آقای روح اله زارعی :

سلام
فقط شماره ها نمایش داده می شه پیامک نیاز به دستور مقام قضایی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متن پیامک با دستور مقام قضایی قابلیت دسترسی دارد