مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت سه نسخه قولنامه

مبایعه نامه مشاور املاک دارای امضای خریدار است و با نسخه فروشنده مغایر است
یعنی نسخه خریدار را به امضای شخص دیگر رسیده و خریدار در بنگاه هنگام تحریر حاضر نبوده
آیا این عقد محقق شده؟
عباراتی در مبایعه نامه الحاق شده
عباراتی نیز خط خورده
و در اصل 3 نسخه باهم مطابقت ندارد و الان 4 تصویر متفاوت و مختلف از یک مبایعه نامه موجود است آیا بدون ارجاع به کارشناس جعل اثبات میشود؟

پاسخ ها :

مغایرت مبایعه نامه اثبات جعل در مبایعه نامه امضا مبایعه نامه مبایعه نامه جعل