مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت مبایعه نامه

4سال پیش پولی به بردارم دادم تا خانه بخریم. یک روز بعد از خرید متوجه شدم که سه دونگ از خانه در مبایعه نامه به نام بردارم زده شده و همان روز به بنگاه معاملاتی مراجعه کردم و پشت مبایعه نامه من نوشت که سه دونگ بردارم به من واگذار شده و هم من و هم برادرم و بنگاه دار هم به عنوان شاهد امضا کردیم و مهر زده شد. اما فقط پشت مبایعه نامه ی من اینها نوشته شد ، بعد از 4 سال برادرم از من شکایت کرده که سه دونگ مال او است و من اصل مبایعه نامه ی خود را گم کرده و فقط کپی آن را دارم که توسط بنگاه مهر شده. آیا این کپی ارزشی در دادگاه دارد؟

پاسخ ها :

مغایرت مبایعه نامه کپی مبایعه نامه مبایعه نامه ادعای مالکیت سه دانگ ملک ملک