مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن هزینه تفکیکی

با سلام و تشکر از شما ٬ من چهار سال قبل ملکی را خریدم فروشنده مقداری از آن را به من و مقداری را به شخص دیگری فروخته . داخل قولنامه قید شده هزینه تفکیک به عهده فروشنده ٬ الان که بعد از چهار سال دوندگی شهرداری هزینه تفکیک را مشخص کرده فروشنده حاضر به دادن هزینه تفکیک نیست ٬ برای پرداخت 6 ماه وقت داشته ام که فروشنده دو ماه آن را تلف کرده ٬ آیا با گرفتن وکیل میتوانم هزینه تفکیک را از فروشنده بگیرم ؟ و آیا پروسه شکایت طی کمتر از چهار ماه به نتیجه خواهد رسید ؟ ممنون بابت راهنمایی

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قرارداد فی مابین و تعهدات طرفین است در صورتی که مکتوب نبوده باشید که هزینه تفکیک به عهده فروشنده است ایشان ملزم به انجام تعهد است اظهارنامه‌ای برای ایشان ارسال نمایید پس از آن دعوی مطالبه هزینه تفکیک نموده البته مد نظر داشته باشید که وقت 6 ماهه سپری نگردد در این صورت شما می‌توانید پرداخت نمایید و به استناد پرداختی‌تان مبلغ را از فروشنده مطابق حکم وصول نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
خیر اما شما پرداخت کنید بعد دادخواست بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله ولی در مدت چهار ماه قابل پیش بینی نیست.
موفق باشید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر شاهد و یا دلیلی برای اثبات ادعایتان دارید بر اساس دست نوشته و یا قولنامه تنظیمی می‌توانید مطالبه وجه ناشی از از قرارداد دادخواست دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما پرداخت کنید و بعد مطالبه کنید
نتیجه و زمان قابل پیش بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بستگی به نظر مقام رسیدگی‌کننده دارد.
وانگهی زمان مشخصی در این خصوص قابل بیان نمی‌باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام می‌توان پرداخت کرد و سپس برای آن به طرف مقابل مراجعه کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان الزام فروشنده به پرداخت هزینه تفکیک را خواهید داشت ولیکن روند رسیدگی بیشتر از چهار ماه خواهد بود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت وجود دلیل محکمه پسند از جمله شاهد میتوانید از طریق حقوقی مطالبه کنید