مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تفکیک برای سند شش دانگ

با سلام و خسته نباشید
ما یک باغ کوچ کداخل شهر خریداری کردیم که سند تک برگ شش دانگ دارد و داخل آن نوشته تفکیک یا افراز نشده، حالا در مرحله استعلام کمیسیون ماده 100 شهرداری برای ما هزینه تفکیک نوشته آیا درخواست بخشی از ملکی که سند رسمی دارد و در آن هیچ تفکیکی صورت نگرفته و از قدیم متعلق به یک نفر بوده وجاهت قانونی دارد؟ نحوه اقدام چیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر شما ساخت غیر مجاز داشته اید
و تغییر کاربری از کاربری باغی به مسکونی داشته اید و طبق قانون باید هزینه تغییر کاربری به مسکونی
را پرداخت نمایید

طبق قانون اگر کاربری زمینی باغی باشد و شما در زمین ساخت غیر مجاز داشته باشید طبق رای کمیسیون ماده 100 ، شهرداری میتواند هزینه تغییر کاربری از باغی به مسکونی را دریافت نمایید و ..

و شما میتوانید یا بخشی از زمین را بدهید یا مبلغ نقدی تغییر کاربری را پرداخت نمایید