مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم 3 دانگ از ملک‌ مشاع توسط شریک

سلام منزل پدری به همراه ساخت قدیم غیر قابل سکونت و حیاط کلا به مساحت 660 متر مربع به صورت مشاع و سند سه دانگ به نام من و برادرم بود که هیچ تقسیم بندی نکرده بودیم . برادرم حدود 2 سال پیش سهم خودش را بدون اطلاع اینجانب و از سر لج بازی به شخص دیگری فروخته است و طرف مقابل بعد 2 سال قصد ساخت و ساز در قسمت مشخصی از زمین که با برادرم توافق کرده بودند دارد که من مانع اینکار شدم و اجازه تفکیک به ایشان را ندادم و اعتراض خود را در شهرداری ثبت کردم. با مشورت با یکی از دوستان وکیل گفت که از حق شفعه استفاده کنم. لطفا من را راهنمایی بفرمایید. همچنین در صورت دادخواست اخذ شفعه ملاک قیمت گداری نرخ قدیم هست یا نرخ کارشناسی جدید؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق شفعه فوری است ظاهراً دیر شده
قیمتی که خریده

عباس کاریزی

جناب آقای عباس کاریزی :

سلام . قیمت قدیم . البته اعمال حق شفعه شرایطی دارد که باید رعایت شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اعمال حق شفعه فوری است و از فروش منزل 2 سال گذشته و بسیار بعید است مورد شما شامل حق شفعه شود. البته در صورت شمول، قیمت قدیم ملاک خواهد بود.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام توصیه میکنم حتما حضوری با وکیل مشورت کنید .موضوع تخصصی است
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. باید شرایط به طورکامل مورد بررسی قرار گیرد
اکنون به نظر حق شفعه منتفی شده است.