مشاوره حقوقی رایگان - فروش بخشی از زمین کشاورزی مشاع توسط یکی از وارثین به غیر

با سلام.چند قطعه زمین زراعی دارای قباله عادی، در زمان حیات پدر و به صورت یک دست نوشته ی غیر رسمی بین فرزندان تقسیم گردید. یکی از وارثین بخشی از سهم خود را به شخص دیگری (غیر وارث) فروخته است و آن شخص برای چند سال بهره برداری هم می کند.
آیا این در تضاد با قانون منع خرد شدن زمین های زراعی نمی باشد؟
آیا معامله ی مذکور معتبر می باشد یا خیر؟
لازم به ذکر است که هنوز انحصار وراثت انجام نشده است و وارثین خواهان تقسیم مجدد اراضی هستند.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که زمین‌های زراعی به قطعات غیرنصاب فنی در قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی زراعی آمده است تقسیم و بین اشخاص معامله گردد می تواند از مصادیق ابطال معامله واقع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی و گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سهم مشاعی خود را فروخته باشد مشکلی نیست ولی نمیتوان به صورت مجزا و تقسیم شده اینکار را انجام دهد در این صورت قابل ابطال است