مشاوره حقوقی رایگان - فروشنامه ملک

باسلام و احترام
پدرم و برادرش که عمو بنده می باشد حدود 35 سال پیش ملکی به مساحت 2000 متر را بصورت شفاهی و در یک جلسه دو یا سه نفره بین خودشان جابجا و به همدیگر واگذار کردن . در آن زمان هیچ نوشته کتبی صورن نگرفت . عمو بنده ( طرف مورد معامله ) فوت کرده است . حالا یکی از برادرانم یک فروشنامه غیر رسمی که به گفته کارشناسان به دلیل نداشتن حدود اربعه قابلیت توصیف ندارد را ارائه کرده و مدعی شد این ملک 2000 متری را از عمویم خریداری کرده است . ظاهرا برادرم با یک ترفند مظلومانه و گول زدن عمویم از او امضاء می گیرد . در حالی که هیچ کدام از فرزندان عمو بنده و ما و پدرم از این نوشته مطلع نبودیم . فرزندان عموی ما حاضرند بصورت شفاهی و کتبی و با حضور در دادگاه از بی خبری و غیر قانونی بودن این فروشنامه شهادت بدهند .حتی برادر بزرگ بنده که حدود 60 سال سن دارد و از ابتدا تا انتهای این جریان اطلاع کافی دارد حاضر به شهادت هست . از وکلای محترم تقاضا کمک و مشاوره دارم.
آیا دادگاه نظر و شههدت پسر عموهای بنده را می پذیرد. چه راه حلی دستور می فرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به تصمیم مقام قضایی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، شکایت ‌نمایید
و نتیجه خواهید گرفت

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شهود می توانند از اقوام باشند اما بی خبری شهادت حساب نمی آید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که ادله‌ای بر امضای عمویتان در خصوص فروش ملک به برادرتان موجود باشد برادر شما حاکم است مگر احراز تخلفی معارض بر معامله صحیح