مشاوره حقوقی رایگان - ابطال فروشنامه

با سلام. اینجانب ... کد ملی ... سه سال پیش آپارتمان با رویت سند و سایر مدارک مستدل خریدم. بعد از 2 سال یک نفر شاکی شد. قبل ماخانه رو پیش خرید کرده است و دادگاه بدوی آمل با رویت مدارک اون رو محکوم کرد ولی تجدید نظر ساری با حکم 2 نفر مستشار ما رو محکوم کرد و رای به ابطال سند فروش نامه و رهن بانک کرد. من شخص ثالث هستم لطفا از آقای ریسی بخواهید به داد من برسد. من یک کارگر هستم و تمام دارایی من بعد از 20 سال همین خونه هست. شماره پرونده ... هست.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مبایعه نامه شما باطل ورای قطعی اعلام گردیده هست. میتوانید به فروشنده ملک مراجعه وبه نرخ روز خسارت خود را بعلت مستحق اللغیر بودن مورد معامله انجام دهید