مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل قولنامه

قولنامه دارم از همسرم بابت زمین هیچ پولی رد و بدل نشده به جای آن حضانت فرزندم گرفت حالا طلاق گرفته و ادعا می‌کند که دست کاری شده تو قولنامه اصل قولنامه دزدیدند ولی برابر اصل دارم حالا دادگاه اصل میخواهد که من ندارم آیا برابر اصل مورد قبول نیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
شما می بایست با ارائه دلایل و مستندات و معرفی شهود ، مالکیت خود را اثبات نمایید
و

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

جهت انجام کارشناسی اصل سند لازم است