مشاوره حقوقی رایگان - مدرک کپی برابر اصل

یه حیاط داریم که پنجاه سال پیش پدرم و عمویم مشترکا میخرند و دست نوشته اصلیش موجوده

و بعد از 25 سال عمویم در بنگاه روستایی با قولنامه حیاط را ب پدرم میفروشه و پدرم با وام مسکن در این حیاط خانه میسازه و خانه در تصرف پدرم هست و حالا که عمویم فوت کرده یکی از ورثه های عمویم (بعد از اینکه میفهمه اصل قولنامه را گم کردیم ) با دست داشتن اصل سند دست نویس پنجاه سال پیش میگه ما هم شریک هستیم
حالا آیا طرف میتونه نصف خانه را از ما بگیره ؟ ما فقط کپی برابر اصل قولنامه ای که از عمویم گرفتیم را داریم و اصلش را گم کردیم درضمن بنگاهی که معامله کردیم بیست ساله جمع کرده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می باشد