مشاوره حقوقی رایگان - کپی برابر اصل کردن قولنامه

سلام خسته نباشید. میخاستم بدونم ک پدر من یک ملک دارد اما متاسفانه پدرم دچار بیماری روانی هست و به همین دلیل
برگه قولنامه اصلی رو گم کرده من کپیش رو پیدا کردم میتونم بروم خودم کپی برابر اصل بگیرم؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام کپی برابر اصل ارزش اصل را نداره و برای اثبات مالکیت و معامله با وکیل مشورت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت می‌بایست اصل قرارداد باشد می‌توانید تنفیذ آن را از طریق دادگاه مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نیازمند اصل سند میباشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می‌توانید تنفیذ آن را از طریق دادگاه مطالبه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای برابر با اصل نمودن سند نیاز به وجود اصل سند می باشد.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اصل ان باید موجود باشد تا برابر اصل ان را بدهند