مشاوره حقوقی رایگان - افراز مجدد ملک مشاع

باسلام واحترام
زمین مزروعی به متراژ9324متربایک پلاک ثبتی درااداره ثبت
که 2دانگ آن معادل حدودا3120مترمتعلق به آقایxمتولدحدود150سال قبل بوده
و
4دانگ آن متعلق به آقایy که 3برادرمیباشندوهمگی فوت نموده اند میباشد
یکی ازاین
3برادر
حدود50سال پیش اقدام به اخذسندقطعی دفترچه ای نموده
و
پیش ازبنده2نفرایادی قبلی معامله باکلیه وراث 4دانگ3برادرمیباشند
والبته شخصxدرسال1317به اداره ثبت مراجعه کرده واعلام مالکیت کرده ولی اظهارداشته اسنادمالکیت ایشان مفقودشده ووراث ایشان نیز علی رغم پیگیری نتوانستندبه اتحادی برسند که سنداخذنمایندتاباکشاورزطرح دعوی نمایند لذاکاراین 2دانگ نیمه تمام رهاشده
و2برادراز3برادرهم به همینکه این قطعه زمین دارای پلاک ثبتی بنام پدرشان وسپس وراث که خودشان باشنداکتفانموده اند
اما
یکی از3برادرپیگیری نموده ودرحدود50سالپیش
سند دفترچه ای تکبرگ اخذنموده وپس از فوت ایشان فرزندانشان وهمسرش هریک مجددا سندهای تک برگی اخذ نموده اندکه شامل
24 سهم از378سهم
24سهم از378سهم
و
12سهم از378سهم
و
8سهم از378سهم مشاع میباشد
حال باتوجه به توضیحات داده شده
اولا
چون سندیکی از3برادرصادرشده بوده ظاهرا
قابلیت افرازهم داشته چون بیش از1/1ازشش دانگ زمین سهم ایشان میشده یعنی حدودا1/3دانگ بوده که موفق به اخذسندشده
دوما
بنده1250مترزمین ازاین پلاک ثبتی راخریداری نمودم وچون دربیع نامه متعهدبه انتقال سند قطعی بودند تعاقب ایادی بنده به همین برادرسنددارمیرسد
حال
سوال اصلی
چون مجموع سهم خریداری شده توسط بنده
51/08سهم میباشد
وبازهم

نسبت به کل سهم این برادرکه 76سهم از378سهم میباشداز
1/1دانگ بیشتراست
وتقریباشامل
مجموع سهم دو وارث مردویک وارث زن میشود دوباره بااین تجمیع میتوانم ازحالت مشاع خارج نموده تقاضای سند افرازی بنمایم؟ بخشید ازاینکه توضیح طولانی بود به گونه ای ساده تربیان مینمایم
آیا 10هزارمترزمین مزروعی که توسط یکی ازشرکا سندافرازی گرفته شده ومجددابین وراث خوردشده چون سهم هریک قابلیت افراز نداشته ومشاع گردیده را
میتوان بامجموع نمودن دوباره تقاضای سندافرازی برای آن نمود؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم سایت حاضر جهت پاسخگویی به پرسش های کوتاه می‌باشد لطفاً از امکان مشاور تلفنی سایت استفاده کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.