مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع غیر قابل افراز

فروشی ملکی که قابل افراز نباشد ازطریق دادگاه امکان دارد یانه اجازه شرکا نیاز است؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اگر ملکی قابل افراز نباشد احدی از شرکا میتواند از دادگاه مزایده و فروش ملک را تقاضا کند که به دو صورت دستور فروش و حکم به فروش قابل انجام است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به اجازه تمام شرکاء نیاز ندارد و احدی از شرکاء می‌تواند از طریق دادگاه اقدام نماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دادگاه یا تراضی شرکا