مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک مشاع و معارض

با سلام: فردی در سال 93 ملکش را بابت نزول به طور 3 دانگ با وکالت انتقال داده و در سال 95 سه دانگ دیگر را انتقال داده و دو روز پس از آن همان سه دانگ را فسخ کرده و دوباره شش دانگ به نفر جدید طبق قولنامه و وکالت فروخته و خریدار ملک را در سال 96 به طور 6 دانگ به طور قطعی فروخته و خریدار اقدام به سند قطعی نموده و سند به نام ایشان انتقال شده است حال نفر اول خریدار ادعای 3 دانگ اولی از ملک مذکور می نماید. راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام اگر به طور قطعی انتقال داده بعید است نتیجه مطلوبی بگیرد