مشاوره حقوقی رایگان - معامله معارض

با سلام وادب
من یک واحد اپارتمان در سال 93طبق قولنامه از دوبرادر خریدم که یکی سند به نامش بوده ودیگری فیش وپرداختی به حسابش واریز می کردم بعد سه سال که سند تفکیک نشده متوجه شدم که سند را به رهن بانک گذاشتن ودر نهایت دونفر دردادگاه تجدید نظر به سه سال حبس محکوم شدن ولی کسی که سند به نامش بوده رضایت دادم که وام را تسویه کنه وسند را از رهن بانک خارج کرد وبرادر دیگر به دلیل اینکه وام را دریافت کرده وخسارت بهم وارد کرده رضایت ندادم و از دادگاه درخواست کرده که من بیگناهم وسند را برادرم در رهن بانک گذاشته ایا درخواست ایشان قابل قبول می باشد اگه پذیرفته شود
پس خسارتی که مدت چند سال به من وارد شده چه می شود
از بابت مشاوره ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی است
و شما باید جداگانه دادخواست مطالبه خسارت را اقامه نمایید و

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

برای اظهارنظر دقیق نیاز به مطالعه پرونده است،در هر صورت امکان مطالبه خسارات خود را از طریق مراجع حقوقی دارید