مشاوره حقوقی رایگان - حکم لواط برای شخص زیر 18 سال

سلام من پسری 16 ساله هستم و پسر خاله ای دارم 12 ساله من حکم لواط را نمیدانستم و در 14 سالگی با پسر خالم این کار را یک بار انجام دادم و از آن موقع بسیار پشیمانم و توبه کردم ولی آرامش ندارم و گریه میکنم و از خودم تنفر دارم
ممنون میشم بگید حکم من چی هست و باید چی کار کنم .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اولا خود را ببخشید و سعی در جبران داشته باشید
و دیگر تکرار نکنید
دوما مجازات حدی اجرا می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همین که پشیمان هستید و توبه کرده اید کافی است و نیازی نیست پیش کسی بیان کنید و بهتر است این موضوع را فراموش کنید.
با توجه به اینکه زیر سن بلوغ این مار انجام شده مجازاتی ندارد و از طرفی در صورت انکار شما این موضوع به هیچ عنوان قابل اثبات نیست.

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام سعی کنید باتوبه دیگر چنین کاری نکنید و لازم نیست جایی مطرح کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر مساله در دادگاه مطرح نشده نگرانی ندارد به روانشناس مراجعه کنید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

چون به سن بلوغ شرعی نرسیده بودید، مجازات لواط بر شما بار نمی‌شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام فراموش کنید و جایی بیان نکنید دیگه مراقب باشید تکرارنکنید