مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

سلام من از بابت پرونده چکی محکوم شدم
درخواست اعسار محکوم به کردم ولی دادگاه اولیه با این که شاهد بردم رد کرد حتی استعلام سه گانه هم نزده بود
اعتراض کردم ولی هنوز جواب نیومده در دادخواست هم نوشتم استعلامی گرفته نشده است آیا دادگاه باید حتما استعلام بگیرد یا میتونه مراجعه سه گانه استعلام نگیرد

اگر استعلامی نگرفت دادگاه تجدید نظر آیا مقامی بالاتر هست که من بگویم چرا یک استعلام گرفته نشده که ثابت بشود من نمیتونم یک جا بدهم؟

بعد ایا فرض کنید رد بشود اعتراض من
پدر من میتونه مالی برای این پرونده یک دستگاه صنعتی هست معرفی بکند یا خودم باید معرفی بکنم اون مال رو به اجرای احکام
و دقیقا بعد از اینکه رای تجدید نظر اومد رد شده بود باید این معرفی مال رو به فاصله چند روز انجام بدهم
و این مال رو خودشون می آیند میبرند یا ما باید ببریم در بنگاهی قرار بدهیم
و معرفی مال جلوگیری میکنه از صدور هر گونه حکم جلب؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان نقض رای صادره در دادگاه تجدید نظر وجود دارد چنانچه رای تایید شد پدر شما بعنوان شخص ثالث می‌تواند بابت بدهی شما مال معرفی نماید و حداقل بیست روز پس از ابلاغ رای تجدید نظر امکان درخواست اجرائیه وجود دارد با معرفی مال دیگر برگ جلب صادر نخواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از قطعی شدن رای تجدیدنظر مال را معرفی کنید پدر شما هم میتواند برای شما مال معرفی کند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم امکان نقض رای وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دادخواست تجدیدنظر خود به استعلام از اموال اشاره نمائید.
معرفی مال از هر شخصی(به شرط رضایت آن شخص) برای پرداخت محکوم‌به ایراد قانونی ندارد.