مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک

چکی رو سال 97 اداره ثبت اقدام کردم 350 ملیون تا سال 400 که تونستم مبلع 300 ملیون ماشین توقیف کنم مبلغ 100 ملیون با هزینه مزایده باقی موند که دادگستری شکایت حقوقی کردم رای گرفتم الان خسارت تاخیر تادیه رو فقط اون 100 ملیون از چک باقی مانده رو خساب میکنن ...اون مبلع که تو ثبت بوده دیه تاخیر حساب نمیشه. من چطور میتونم بگیرم خسارت اون چند سال 300 ملیون چک رو

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، خسارت تاخیر را نمیتوان از ثبت تقاضا نمود، برای خسارت ، دادخواست جداگانه دهید تا همزمان با پرونده فعلی بررسی شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است می توانید از دادگاه بخواهید استعلام چک و گواهی عدم پرداخت آن را از سازمان ثبت بگیرد یا با تامین دلیل .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید خسارت را از طریق دادگاه مطالبه کنید در ثبت قابل بررسی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید درخواست جداگانه دهید از ثبت قابل مطالبه نیست. دز صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست جداگانه مطالبه خسارت تاخیر تادیه در دادگاه مطرح نمایید و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سررسید قابل مطالبه است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه مجزا مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است می توانید از دادگاه بخواهید استعلام چک و گواهی عدم پرداخت آن را از سازمان ثبت بگیرد یا با تامین دلیل

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست جداگانه مطالبه خسارت تاخیر تادیه را در دادگاه مطرح نماید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ صدور چک قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه مجزا مطرح نمایید