مشاوره حقوقی رایگان - درباره اعسار

باسلام چکی به مبلغ 107 میلیون داشتم موجودی نداشت برگشت زدم صاحب چک درخواست اعسار داد قبول نشود اگر وکیل بگیرد واعتراض بزند اعسار او قبول میشود مدت دیرکردش 3ماهه چقدر میشودحق وکالت من به عهده ایشون هست ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعتراض کند و بتواند دلایل قانع کننده بیاورد رای تغییر میکند در غیر اسنصورت اعسار ایشان پذیرفته نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اعتراض کند و بتواند دلایل قانع کننده بیاورد رای تغییر میکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتراض کند و بتواند دلایل قانع کننده بیاورد رای تغییر میکند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

افتراض کند و بتواند دلائل قانع کننده بیاورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اعتراض کند و بتواند دلایل قانع کننده بیاورد رای تغییر میکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدامات قضایی قابل پیش بینی نیست

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

امکان تحقق هر امری در صورت حصول شرایط لازم ، میباشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.هزینه حق الوکاله شما برعهده خوانده است البته طبق تعرفه قانونی و قبولی اعسار در صورت وجود دلایل امکان پذیر می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراض کند و بتواند دلایل قانع کننده بیاورد رای تغییر میکند در غیر این صورت اعسار ایشان پذیرفته نمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا در دادگاه تجدیدنظر ، نظر دادگاه بدوی تایید خواهد شد مگر ..

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنا بر دلایل موجه و ابرازی امکان تغییر رای وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.هزینه حق الوکاله شما برعهده خوانده است البته طبق تعرفه قانونی و قبولی اعسار در صورت وجود دلایل امکان پذیر می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در صورتی ک دلایلمنطقی برای اثبات اعسار خود داشته باشد ممکن است پذیرفته شود. ضمنا حق الوکاله شما طبق تعرفه قانونی با خوانده است. و دیر کرد مبلغ نیز توسط دادگاه به نرخ روز محاسبه خواهد شد.