مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک مشاع

باسلام
اگرزمین مزروعی سنددار مشاعی) حدود10هزارمتربه جمعی از وراث حدود30نفربا قدرالسهم های متفاوت رسیده باشد
آیاتعدادی از آنها میتوانند متحدا
میزان سهم خودرابه 1/10برسانندو تقاضای افراز کنند؟
درصورت مثبت بودن جواب ، آیا آن قطعه ای که متحدا قابل افراز وسندجداگانه برایش صادرشده را میتوان به
3قسمت یا4قسمت تقسیم کردکه هرکدام بیش از 1/10شوندوبرای آنها نیزمجددتقاضای افراز کرد؟
و
این مساله روتکرارکردتا سهم تقریبی هر کس قابل افراز شود؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هرکدام از وراث میتوانند افراز بخواهند و چنانچه قابل افراز نباشد ا. دادگاه تقاضای تقسیم کنند