مشاوره حقوقی رایگان - مشکل جنسی مرد

سلام وقت بخیر
همسرم نطفه نداره و سونوگرافی هم که رفتیم
(جواب در سونوگرافی بیضه ها در حالت ایستاده مانور و والسالوا
بیضه سمت چپ دیده نشده
بیضه سمت راست کوچک تصویر سیست 5م م در سمت راست مشهود است . )
و به اصطلاح محلی کوسه هم هست (بدنش مو نداره ) حتی از لحاظ اندام های هیکلش هم غیر معمولی هست که دوستم میگفت سندروم داره و من هیچ اطلاعاتی ندارم
و ایشون میگفت در حالت خواب قبلاً ازم یه چیزی می آمده ؟
من پرسیدم میگفت آقایون هم پریود میشن
برام سوالِ پریود مردانه چیه ؟
چون مشکل ناباروری هم داره
کجا مطرح کنم ؟؟؟
خودش تحت هیچ شرایطی باهام همکاری نمیکنه ...

پاسخ ها :

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام
pmsیا پریود اقایان معمولا علایم جسمی خارجی ندارد.برای پاسخ به سوال شما دو سوال را بایستی پاسخ دهید:
1-چه مدت است که ازدواج کرده اید؟
2-ایا همسر شما توان برقراری رابطه جنسی را دارد؟

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص پزشکی به پزشک متخصص مراجعه نمایید

اما در خصوص موارد دیگری که فرمودید می‌بایست بفرمایید چه قصدی دارید با توجه به قصدی که در ادامه دارید می‌توانید اقدامات مختلفی انجام دهید