مشاوره حقوقی رایگان - خیانت هست یا نه

من سال86 ازدواج کردسال 87بچه دارشدم من ازبچه گی مشکل مادرزادی مشکل بیضه داشتم بعد از بچه دارشدن از هم جدا شدم ولی بچه رو به من نداد تو تلویزیون چون میدیم فکرهای سرم میزد من مشکل داشتم چطور بچه دار شدم ازمایش دادم جواب ازمایش ناباروری نشون داد ولی هنوز شکایت نکردم خواستم بپرسم شکایت کنم دادگاه چکار میکند

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

چه شکایتی کنید واضح تر سوالتون عنوان کنید

ولی کلا اگر شک دارید اون فرزند شماست می توانید دادخواست نفی ولد بدهید تا از طریق ازمایشات تخصصی مشخص گردد