مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی تخریب عمدی و تهدید با چاقو

سلام برادر من چندماه قبل دعوا کرد و مجروح شد. شکایت کرد و حالا پرونده برا صدور رای به دادگاه رفته. متهم ها برای صلح خیلی اصرار کردن ولی برادرم رضایت نداد. اونا هم شروع به تهدید کردن. امروز ابلاغیه اومد برا منی که تو دعوا نبودم اصلا و دخالت نکردم که دفاع از اتهام تخریب عمدی و چاقو. و یه ابلاغ هم به برادر. من اصلا در دعوا حضور نداشتم به طرف دعوا هم تا حالا نزدیک نشدم و درگیر نشدم. چون رضایت ندادیم پرونده سازی کردن. افترا زدن که من پای منم گیر بندازن. راه حل چیه

پاسخ ها :

اسماعيل  فرج زاده

اسماعيل فرج زاده :

استان :

دفاع قاطع و ارائه مستندات حضور در محل دیگر به غیر از محل دعوا