مشاوره حقوقی رایگان - متهم کردن و پرونده ساختن بدون مدرک

سلام خسته نباشید . بنده ... از اهالی .... هستم .... اهواز میشود و چند ماه پیش در بیست و دوم بهمن در شب کلانتری چند نفر رو که من نمیشناسمشون تعقیب کرده و فرار کردند هیشکی رو نگرفتن فقط مواد مخدر که تو جاشون مونده با چند فشنگ شاتگان و ابزار تفنگ حالا یک دفعه احضاریه برای من فرستادن و من رو متهم به این کار کردن بدون مدرک این دوبار هم میپرن تو منزلم من هم میترسم حاضر بشوم چون مصرف تریاک دارم ولی خداشاهده من هیچ تفنگی ندارم تاحالا و با اون نفر های که فرار کردن نیستم ولی چندتا مامور حمیدیه یکی به نام ... من رو متهم کردن و برام پرونده تشکیل کردن . لطفا بگین چکار کنم فقط همسرم و پسر 6 ماهه دارم نمیشود الکی متهم و به زندان و جرم متهم بکنن . نمیدونم کی بهشون گفته که من اسلحه دارم شاید اونی که گفته با من کینه دارد من بازاریم میوه میفروشم خیلی ها هستن که با دیگران کینه دارند نمیشود هرچی که بگن کلانتری حرفاشون باور کنه . منم تا به حال حتی سابقه زندان یا درگیری یا هیچ چیزی ندارم لطفا منو راهنمایی کنید بگین چکار کنم لطفاا . اهل تفنگ و اینکارا نیستم فقط به من تهمت شده منتظر جواب هستم . ممنونم

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
نزد مقام قضایی موارد فوق را مطرح کنید.
موفق باشید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، به شما فرصت دفاع داده خواهد شد و به صرف اعلام جرم کسی را مجرم نمیکنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به حضور در شعبه تحقیق و دفاع از اتهام انتسابی هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حضور پیدا کنید واز اتهام انتسابی به خود دفاع موثری نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است موضوع را از طریق تخصص وکیل پیگیری بفرمایید پرونده باید ملاحظه شود تا امکان راهنمایی بیشتر باید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه بایستی در این زمینه تحت بررسی قرار گیرند تا پاسخ مناسب حقوقی ارائه گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در شعبه تحقیق حاضر شوید از اتهام انتسابی دفاع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما یا حضورأ مراجعه نمایید یا وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل دفاع است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر واقعا جرمی انجام نداده اید از بازجویی نترسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مرجع محترم قضایی بدون دلیل کسی را محکوم نخواهد کرد