مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن اموال به نام همسر

با سلام و عرض ادب بنده مردی 36 ساله هستم.خونه و ماشین و باغ و به عنوان پس انداز مقداری طلا گرفتم و همه رو به اسم زنم کردم و ایشان سوء استفاده کرده و هروز بد خلقی میکند و بهانه میاره.الان تصمیم به جدایی گرفتیم یک بچه 8 ساله هم داریم.مهریه زنم 400 تا سکه هست و ایشان علنی داره به من زور میگه و اصلا جهزیه هم نیاورده.من میتونم تمام چیزهایی که به نامش کردم رو برگردونم؟ داریم طلاق میگیریم.
لطفا کمکم کنید.با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی که بتوانید اثبات کنید هبه بلاعوض بوده است و یا معوض بوده ولی عوض آن دریافت نشده است تحت شرایط خاصی شاید بتوانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی قابل اقدام است
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر هبه باشد می توانید دا‌دخواست تایید رجوع از هبه بدهید.
بدوا با ارسال اظهارنامه رجوع از هبه را اعلام کنید و سپس دادخواست بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به این دارد که چه مواردی به ایشان داده‌اید تحت چه عنوانی داده‌اید آیا وجود دارد یا خیر تحت شرایطی بله امکان‌پذیر است