مشاوره حقوقی رایگان - اثبات محجوریت مادر و استرداد اموال

مادرم قبل فوت (حدودا 13 سال قبل) تمامی ارثیه پدری خودش اعم از منقول و غیر منقول را طی یک وکالت و اقرار ثبتی به تنها برادرش واگذار نموده است
سوال این جاست که ادعای خودمان را به دلیل این که مادرمان ناتوان و نابینا و بیسواد ومحجور بوده است این کار را انجام داده مدارک هم گواهی فوت و خلاصه پرونده پزشکی و دوتا شاهد که بچه های خواهرم هستند را طی یک دادخواست به دادگاه دادیم که تمامی اموال مادرمان را از برادرش به ما برگرداند آیا این مدارک جهت برگشت تمامی اموال و ابطال سند و اقرار ثبتی کافی می باشد.
و همچنین محجور بودن مادرمان که فوت شده است؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. امکان اثبات محجوریت بعد از فوت هم وجود دارد. اما بایستی وکالت و اقرار ثبتی بررسی شود. در صورت تمایل ، مدارک ارسال گردد تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
باید حجر اثبات گردد
باید تاریخ حجر مشخص گردد
و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در این خصوص تشخیص قاضی رسیدگی کننده با توجه به مدارک و نظرات پزشکی قانونی ملاک عمل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست ابتدای ادعای شما اثبات شود باید محجوریت اثبات شود اینکه شخص بی‌سواد یا موارد دیگری باشد خیلی نمی‌تواند کمک کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه ثابت بشه امکان صدور حکم به نفع شما وجود دارد.