مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مامورین آتش‌نشانی

سلام وقت بخیر
دیشب در زمان نبود بنده مامورین آتش‌نشانی محل سکونت ما به دلایل نامعلومی به همکاری پلیس فاسد محل آمده و درب منزل مارو برای ایشان باز کردن که در این اتفاق مقداری پول نقد و زنجیر طلای خودم به همراه عینک و ساعت گران قیمتم مفقود شدند،الان میخواهم بدونم واسه پس گرفتن اموالم چکار باید بکنم؟براش شکایت از مامور چی کار کنم؟
در ضمن مامورین فاسد حکم ورود به همراه نداشتن و از اسم رئیس کلانتری سوء استفاده کردند

پاسخ ها :

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر ورود غیر قانونی و بدون دستور نموده اند شکایت مطرح کنید.اگر مستندات و مدارک قوی دارید شکایت سرقت هم مطرح نمایید.

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

شکایت از مامور نما در صورتی که مشخصات شخص را بدانید امکان پذیر است ولی اگر مامورین کلانتری بدون حکم ورود اقدام به باز کردن درب منزل کرده اند میتوانید از طریق دادسرای نظامی از ماموربن شکایت کنید

مهدی خیری اصل

جناب آقای مهدی خیری اصل :

میتونید اعلام سرقت کنید، و اتش‌نشانی را برای معاونت در جرم جزو مشتکی‌عنه قرار بدید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره‌های 197 و 116 در این زمینه تماس حاصل فرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا از طریق سازمان بازرسی به شماره 197 موضوع را مستقیم پیگیری کنید سپس همزمان از طریق دادسرای انتظامی نیروهای مسلح شکایت مامورین خاطی را نمایید