مشاوره حقوقی رایگان - درخواست افراز ملک مشاع

سه دانگ از زمين كشاورزي ١ هكتاري از تعدادي ورثه به صورت قولنامه دستي و مشاع خريداري نمودم

٣ دانگ ديگر متعلق به ٤ ورثه مي باشد كه نه حاضر به تفكيك زمين به صورت توافقي مي شوند و نه قصد فروش دارند

اين بلاتكليفي باعث شده هم درخت ها اسيب ببينند هم من ضرر كنم

بنظر شما بهترين و سريعترين راه حل براي رهايي از وضع موجود چيست؟

هيچ كدام از ورثه سند ندارند
اما در دفتر ثبت اسناد يك نسخه از سند دفترچه اي از ملك مذكور موجود هست كه مشخصه ملك متعلق به والدين ورثه بوده

داخل قولنامه اي كه بين منه خريدار و فروشندگان تنظيم شده از فروشندگان تعهد گرفتم كه در هر تاريخي كه اعلام كنم جهت انجام امور اداري و تنظيم سند در محضر حاضر شوند و وكالت بدهند و در ازاي هر روز تاخير ٣٠٠ هزار تومان جريمه بابت خسارت

١- آيا بهتر است از طريق دادگاه درخواست اثبات مالكيت بدم بعد از اثبات درخواست افراز بدهم

٢- ايا بهتر است به همه فروشندگان اظهارنامه بفرستم كه براي وكالت حاضر شوند و بعد از اخذ وكالت موضوع را از طريق اداره ثبت اسناد پيگيري كنم؟

٣- ايا با اين وضع موجود اين امكان وجود دارد كه از فروشندگان خريدم رو محضري كنم و من به عنوان مالك رسمي شناخته شوم و اونوقت درخواست افراز بدم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدمتاً بایستی نسبت به اثبات مالکیت خویش، طرح دعوای مربوطه را انجام دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما چند راهکار دارید می‌توانید سهم خود را بفروشیداز طریق دادگاه دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید تا سپس بتوانید اقدامات لازم را انجام دهید