مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای افراز ملک مشاعی

با سلام و احترام
با عنایت به اینکه اینجانب دارای سند تکبرگ مشاعی 1700 سهم از ملک با متراژ 725 مترمربع در تهران، می باشم که از دهه 1360 تاکنون بصورت تعمیرگاه و کارواش خودرو بهره برداری می شود. شریک بنده نیز تصرف کامل بر کل ملک دارد و قدرالسهم درآمد فعالیت شغلی را به بنده نمی دهد و از طرفی شهرداری تهران نیز با دلایل قرارداشتن ملک در کاربری فضای سبز از اجازه افراز ملک جلوگیری و پاسخ منفی به اداره ثبت داده است. لذا بنا به عدم همکاری شریکم و دعوای فیمابین امکان هرگونه توافق با ایشان نیز برایم مقدور نمی باشد و چاره ای جز افراز ملک و جدا نمودن قدرالسهم ملکی بر اساس 1700 سهم مربوطه را ندارم ولی از طرفی هم شهرداری و اداره ثبت هم با درخواست افراز ،موافقت نمی نمایندو در این برزخ گرفتار شدم.
لذا سوال بنده از شما بزرگوارتان اینست که جدای از گزارش شهرداری و متعاقبأ سازمان ثبت ، امکان افراز ملک بنده بدلیل اضطرار و مشکلات تامین معاش خود و خانواده ام با نظر قاضی محترم وجود دارد که بتوانم سهم ملک خود را از شریکم جدا کنم؟ بدیهی است هیچگونه ممانعتی از سوی بنده مطابق با قانون در صورت ضرورت اجرای طرح فضای سبز، نمی باشد و شهرداری ملک بنده را خریداری یا معوض بدهند. و ملک به جهت قرار گرفتن در نبش 4 راه با عرض گذر 30 متر در هر طرف ، امکان تقسیم یا افراز ملک بنحوی که هر دو شریک با دسترسی مستقل از گذر می باشد بطوریکه باعث ضرر بطرفین از بابت ارزشگذاری موقعیت ملک افراز شده برای طرفین نشود .
لطفأ راهنمایی و ارشاد بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله پاسخ سوال شما مفصل است و در اینجا امکان پاسخگویی نمیباشد