مشاوره حقوقی رایگان - ارث در صورت نبودن اسم فرزند در شناسنامه پدر

سلام مادرم وقتی به دنیا اومده پدرش و مادرش ازهم جداشدن و پیش پدربزرگ ومادربزرگش بزرگ شدن والان اسم اون ها به عنوان پدرومادر درشناسنامه مادرم هست،چندسال پدرواقعیشون فوت کردن و اسم مادرم هم درشناسنامه ایشون نیست،الان برادروخواهرهای پدرواقعی مادرم تقسیم ارث کردن وبه مادرم گفتن که هیچ سهمی به تو تعلق نمیگیره،الان مادرم چطوری میتونه ثابت کنه فرزند واقعی پدرش هست وآیاسهم الارث بهش تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

دعوی اثبات نسب و الزام به ثبت نام مادر در شناسنامه پدر و الزام به اصلاح گواهی حصر وراثت را مطرح کنید.