مشاوره حقوقی رایگان - منزل مستقل

باسلام بنده خانه ای اجاره کردم تاریخ که قولنامه نوشتم یک ماه جلوتر از تاریخی بود که خانم منزل نیامده بود آیا قولنامه صوری می باشد؟
ازطرفی یک باغه که تمام خواهر وبرادرام تو همین باغ هستند و منزلشون جداست و فقط منزل ما دیوار ندارد و دستشویی مشترکه بایکی ازبرادرام کارشناس آمد وبه این موارد گیر داد ممکنه تمکینم را کارشناس رد کنند؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان عدم تایید منزل متصور است به لحاظ متناسب نبودن
البته شغل زوجین
شهر محل سکونت نیز حائز اهمیت است.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
منزل باید مستقل باشد
احتمالا منزل شما مورد تایید قرار نمی گیرد