مشاوره حقوقی رایگان - امضا قرارداد صوری

سلام.من سال 1385خونه ی را خریداری کردم به اسم خودم به صورت قولنامه ای در بنگاه برادرم با حیله و نیرنگ دست نوشته ای را که در آن نوشته بود. دودانگ از خونه به مادرم تعلق دارد ولی هیچ مشخصاتی از خانه در آن قید نشده بود. سال1396 خونه را به مبلغ دویست و چهل میلیون فروختم و مبلغ 50میلیون را به عنوان کمک با رضایت برادرم که به عنوان شاهد برگه را امضا کرده بود به برادرم پرداخت کردم و پشت چک را هم امضا کرده که من سهم مادرم را از فروش خانه گرفته ام هیکس/هم حق اعتراض ندارد الان شاکی شده که دو دانگ خونه 80میلیون میشه باید طبق روز پرداخت کنی. درحالی که هیچ اسمی از مادرم تو قولنامه ذکر نشده. ایا برادرم میتونه این پولو از من بگیره یامن میتونم پولی را که بابت فروش خونه ای که باسم خودم بوده ادعایم. لطفا راهنمایی کنید سپاس

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام نیاز به توضیحات بیشتری هست ولی اگر خونه به اسم خودتون بوده بدهی ای به برادرتون ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برادر شما
ابتدا باید مالکیت دو دانگ را اثبات نماید و سپس درخواست ثمن دو دانگ نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا لازم است مالکیت ایشان اثبات شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ایشان ابتدا باید مالکیت دو دانگ را اثبات کنند در هر صورت نیاز به توضیحات بیشتر و گفت و گو است تا اظهار نظر دقیق کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مادرتان در قید حیات است برادر نمی تواند هیچ مطالبه ایی داشته باشد
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا بایستی مالکیت دو دانگ اثبات گردد و سپس دادخواست مناسبه جدیدی تحقیق کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا برادر شما باید مالکیت دو دانگ‌ را ثابت کند بعد مطالبه ثمن نماید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر برادر شما ابتدا باید مالکیت دو دانگ را اثبات نماید و سپس درخواست ثمن دو دانگ نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا باید مالکیت را اثبات نماید و سپس دادخواست مطرح نماید