مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

ببخشید آیا نوشتن قولنامه ی صوری به عنوان جعل هست؟
آیا قولنامه ی صوری گواهی مجعول حساب میشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خیر قولنامه صوری ربطی به جعل ندارد مگر اینکه قولنامه موجود باشد و تغییراتی در اصل همان قولنامه ایجاد شود در این صورت جعل محقق شده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ صوری بودن معامله با جعل ارتباطی نخواهد داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

قولنامه صوری جعل محسوب نمی‌شود ولی بنابر شرایطی خاص کلاهبرداری می‌تواند یا متصرفات آن می‌تواند باشد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر خریدار و فروشنده خود قولنامه را امضا کنند جعل محسوب نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست متاسفانه