مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

سلام سال 98یک واحد به مبلغ 80میلیون برا خواهرم قولنامه نوشتم در بنگاه که از کمیته وام بگیره و کمیته 40میلیون به حسابم واریز کرد و چند روز بعد پول رو به حساب دوست خواهرم زدم اونم یک سال بعد پول به خودش برگردوند الان بعده 5سال ادعای مالکیت کرده در ضمن خونه تو این 5 سال تحت تصرف خودم بوده و خوده بنگاه دار و تعدادی شاهد دیگه واسه صوری بودن شهادت میدن ممنون از وقتتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ملک را در تصرف خود داشته باشید و در صورت شکایت با ارائه مدارک و مستندات دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد به نام چه شخصی می‌باشد مهم قرارداد و سند است