مشاوره حقوقی رایگان - افراز ملک مشاع

بنده مالک 2 دانگ از 6 دانگ ملک مشاع می باشم و 2 شریک دیگر دارم که هریک از آن ها نیز مالک 2 دانگ می باشند ، به دلیل اختلاف با شرکایم به دنبال افراز ملک هستم اما به دلیل اینکه سند ملک نزد شریک دیگرم می باشد ، اداره ی ثبت تقاضای بنده مبنی بر افراز ملک را بدون وجود سند رسمی ملک نمی پذیرد بنده برای افراز ملک بدون سند رسمی از طریق اداره ی ثبت چه اقدامی باید انجام بدهم ؟ آیا باید دعوای استرداد سند بر علیه شریکم در دادگاه حقوقی اقامه نمایم ؟ خواسته در دادخواست چه باید باشد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما می‌توانید درخواست خود را مطرح نمایید و از دادگاه تقاضای استعلام و کارشناسی داشته باشید یا برای سند المثنی اقدام کنید شما می‌بایست یک سند دودانگ به نام خود داشته باشید