مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن اموال منتقل شده به زوجه متوفی

با عرض سلام وخسته نباشبد بخاطر فقط خدا کمکم کنید بنده خانمی هستم همسرم بعد از 13 سال زندگی فوت شده الان وارث داره بخاطر پرونده های زیادی که در شعبه های مختلف درست کرده زندگیم و مهریه و هرچی که شوهرم قبل از فوت بنامم کرده با پول دادن رشوه از بنده میگیره حتی بنده پولی که وکیل بگیرم ندارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست
چاره جز اختیار کردن وکیل دادگستری نیست
باید دید عناوین خواسته های مطروحه چیست....