مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهدات سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت

سلام.
بنده تصمیم دارم از سازنده ساختمان مان که مشارکت در ساخت کرده ایم شکایت کنم. مواردی که ایشان متعهد شده اند و انجام نداده اند به شرح زیر است..

1. در قرار داد ذکر شده است واحد از 72 متر به حدودا 110 متر با نرخ X تومان افزایش خواهد یافت. طی این شماره چک ها مبالغ جمعا X تومان به سازنده پرداخت گردید که مبلغ 80 میلیون تومان برای بعد از تعیین دقیق متراژ باقیمانده است.ایشان قبل از اینکه سند را به ما نشان دهند گفتند یا پول را کامل تسویه میکنید یا نه سند و نه کلید را به شما تحویل نخواهم داد.
مبلغ را که تسویه کردیم و از ما امضا گرفت که سند و کلید را تحویل داده است دیدیم متراژ واحد 106 متر است. این 4 متر که ما پولش رو دادیم تکلیف چیست؟؟

2. طبق قرار داد نوشته ایم در صورت ایجاد پارکینگ اضافه باید سازنده مبالغ فروش رفته پارکینگ ها را 60 به 40 تقسیم کند. ایشان 3 پارکینگ فروخته است و هیچ پولی را طبق قرار داد به ما نمیدهد و میگوید اگر میتوانید قانونی اقدام کنید. آیا ممکن است یا خیر؟

پاسخ ها :

عدم انجام تعهدات سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت کسری متراژ ملک خریداری شده فروش پارکینگ پارکینگ قرارداد مشارکت در ساخت تعهد سازنده قرارداد مشارکت در ساخت