مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهدات سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت

سلام. من با یک سازنده توسط یک بنگاه قرارداد ساخت بستیم و تعهدات زیر انجام نپذیرفته است.
1- قرار بود قرارداد کتبی بعد از سه ماه تهیه شود که الان سه سال است قرارداد تهیه نشده است.
2- بعد از سه سال پیشرفت فیزیکی کار به احداث تنها اسکلت ساختمان رسیده است و پیشرفت کار خیلی کم است.
3- ایشان قول داده است که تا تاریخ آخر تیر ماه 1400 کار را به اتمام برساند ولی شواهد نشان نمی دهد کار تا آن موقع تمام شود.
4- مبلغ 250 میلیون تومان به ما پول داده است.
5- ما از ایشان هیچ آدرسی نداریم و فقط بنگاه را بلد هستیم.
6- البته تنها رسید پول را به آن ها دادیم و هیچ گونه سندی به اسم ایشان نزدیم.
میخواستم در این زمینه راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عدم انجام تعهدات سازنده در قرارداد مشارکت در ساخت عدم انجام تعهدات سازنده قرارداد مشارکت در ساخت تعهد سازنده