مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک توسط سازنده

سلام بر اساتید محترم. بنده به اتفاق یک شریک دیگر، زمینی را بابت مشارکت در ساخت طی قرارداد در سال 90، در اختیار سازنده گذاشتیم. در قرارداد مشارکت، قدرالسهم طرفین مشخص شد و قید شد که طرفین حق پیش فروش پنجاه درصد از قدرالسهم خودشان را دارند.
بعد از امضای قرارداد، یک دانگ از عرصه طی وکالت نامه بلاعزل فروش از سوی مالکان به سازنده منتقل گردید.
لازم به ذکر است که تقسیم نامه ای بین مالکان و سازنده تهیه و امضا نشد. اما سازنده متاسفانه بدون اطلاع مالکان، بر طبق نقشه اولیه، اقدام به پیش فروش واحدها نمود و سپس پروژه را تعطیل کرد و متواری شد.
حالا با توضیحاتی که عرض شد، آیا پیش خرید کنندگان میتوانند از مالکان طلبکار شوند یا خبر؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

سلام پرونده ای مشابه همین موضوع داریم

باید قرارداد و دیگر توافقات شفاهی ویاکتبی راملاحظه نمود