مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش ملک توسط سازنده بدون اجازه مالک

سلام با دونفر قرارداد مشارکت در ساخت امضا کرده ام در مرحله اسکلت میباشد چندروز پیش مشتری از طریق مشاور املاک تماس گرفت به اتفاق با مشاور املاک برای بازدید به محل ملک رفتیم وسازندگان آن جا بودند آن شب سرقیمت که بالاوپایین کردن بودیم که فردا سازنده خریدار را در مشاور املاک دیگر از جای دیگر واحد پیش فروش کرده و دروغ میگوید آیا در دادگاه به خاطر این حرکت زشت میتوان از ایشان شکایت کرد؟ و این را توضیح دهید ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ به خاطر فعل اشاره شده در متن سؤال نمیتوان شکایت کرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت حرکت زشت نمیشه از کسی شکایت کرد باید جرمی انفاق افتاده باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد