مشاوره حقوقی رایگان - شریک در جعل و فروش مال غیر

سلام خدمت وکلا محترم
بنده به دلیل نا آگاهی قطعه زمینی بصورت نقد و چک در طرح هادی خریداری نمودم که مشاور املاک بعد از دوماه از نوشتن قرارداد را به من داد که متوجه جعل سند و فروش مال غیر شدم و در ادامه شکایت کیفری و ارجاع و تایید کارشناسان دادگستری با عنوان جعل و اینکه زمین اراضی ملی بوده و اینکه نفر اول مشاور املاک قرارداد و نفر دوم فروشنده نیز خود هر دو مشاور املاک هستن و نفر سومی هست که بر روی چک معامله من اقدام به توقیف اموال کرده و اینکه نفر سوم خود همکار نفر دوم بوده و شاهد مبایعه نامه و از ابتدا در جریان زمین و قراردادو شکایت نیز بوده و جالب اینکه نفر سوم ابلاغیه رسمی اداره جعل و کلاهبردای آگاهی را با عنوان شریک نفر دوم تایید و تحویل گرفته و آیا ایشان را به جرم شریک در جرم جعل و.. کیفری می‌توانم وارد کنم؟و جرمی متصور هست؟ و خود دادیار واقف شده به شریک‌بودنش ولی در قرارداد عنوان شاهد امضا زده و خود را شریک متهم اصلی عنوان کرده ؟

و اینکه سوال دوم اینکه بنده خوانده حقوقی می‌توانم در جلسه دادگاه حقوقی چک که نفر سوم چک‌من دست ایشان بوده و اقدام کرده و خودش رو شریک نفر دوم دانسته با استناد با مطالب بالا (از جمله تایید و تحویل ابلاغیه اگاهی)شریک عدم حسن نیت و تحصیل مال نامشروع و تبانی ... محکوم به بی حقی نفر سوم کنم به لطف محکومیت نفر اول و دوم در جعل کیفری ؟؟
مخصوصا که چک حقوقی اقدام کرده چه راهکاری پیش روی من هست

ممنون از صبر و متانت شما.سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باتوجه به توضیحات مطروحه جهت اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد ومدارک واخذ توضیحات بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشارکت در جام یا معاونت در جرم موضوعی جدا است که می‌بایست پرونده به صورت کامل رسیدگی شود تا بتوان نسبت به آن اظهار نظر نمود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مورد بررسی قرار گیرند.