مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند ملک

یک ملکی ویلا 1000متری داشتم که 20 سال پیش سند رسمی بنام خودم دریافت نمودم حدود 5 سال پیش یک اقای جاعلی با جعل فروشنامه قلابی از طرفم ملکم را به یک خانمی میفروشد و خانم از خدا بیخبر میرود دادگاه از بنده به خاطر الزام به تنظیم سند شکایت میکند و در روند دادگاه در جریان هست بخاطر اینکه ثابت بکنم مالک اصلی منم و ملکم را به احدی نفروختم اثر انگشت و امضایم منفی بوده خانم که وسط کار فهمیده چه کلاه گشادی سرش رفته دنبال دسیسه میرود و یکدفعه با لودر ویلاخانه 200متری مرا تخریب میکنه چون درون مبایعه نامه جعلی اسمی از خانه مسکونی نبوده و فقط نام زمینم بوده با جعل سند دیگر و گرفتن وکیل ذوبده و سعی در بالا کشیدن مالم دارند سوال من اینه که خانم چگونه بالودر خراب کرده وقتی پرونده در دادگاه در حال دادرسی بوده ایا مجوز دادگاه برای تخریب نمیخواسته صرف مالک بودن یا نمودن خانم با در دست داشتن مبایعنامه ویا اگر مرجع ذی صلاحی با تبانی با خانم همکاری یا اجازه تخریب ویلا داده !؟ الان که نتیجه دادگاه به نفع بنده صادر شده و من مالکم همه انها را میتوانم محکوم کنم با مدارکی که دارم!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با این شرایط اجازه تخریب نمی دهد، شما می توانید با عنوان تصرف عدوانی دوانی و تخریب شکایت کنید و با نقشه هوایی قابل اثبات است که در ملک بنا بوده است.