مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن مجدد پرونده

سلام، وقت بخیر.
چندی قبل شخصی با ادعای این که میتواند اجازه اضافه کردن حیاط خونه برادرم به سند رو از شهرداری بگیرد، به عنوان جریمه ماده 100 از برادرم 70 تومان پول گرفته است و دو تا مدرک یکی تایید شهرداری و یکی سند جدید خونه که جعلی بوده رو به او داده است. بعد که برادرم میفهمد جعلی هست شکایت دادگاه کرد و اول منع تعقیب صادر شد و اعتراض زدیم رفت دادگاه تجدید نظر و متاسفانه وقتی ابلاغ شده بود که هزینه کارشناسی رو واریز کنیم، به خاطر فوت برادر بزرگم و درگیری مراسم متوجه نشدیم و حالا دادگاه تجدید نظر رای قطعی رو صادر کرده و منع تعقیب داده و علت آن را واریز نکردن هزینه کارشناسی عنوان کرده اند. میخواستم بپرسم آیا راهی هست که دوباره پرونده رو به جریان بندازیم؟ با توجه به این که هم مهر دفتر اسناد جعل شده هم مهر شهرداری. ممنونم و معذرت میخواهم اگر توضیحات من طولانی شد.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچندبه علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان می‌توان او را برای یک‌بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می‌کند لذا چون بعلت عدم واریز هزینه کارشناسی منع تعقیب صادر شده میتوانید مجددا شکایت خود را با دلایل جدید طرح واقامه نمایید