مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای همسرم

باسلام وخسته نباشیدخدمت شما عزیزان.من ایرانی هستم و56 سالمه 22سال قبل با خانمی که ازاتباع افغانستان هستن درحضورخانواده ایشان خطبه شرعی خوانده و نوشتیم وهمه امضاء کردیم جدیدا دردفترخانه عقدوازدواج ازدواج شرعی دائم مردایرانی وزن افغانی بصورت دفترچه وموهر برجسته میباشد را انجام دادیم
و عقدنامه را تحویل گرفتیم درکل همسرم بجز عقدنامه وکارت واکسن کرونا مدرک دیگری ندارد. درآن تاریخ
قانون سخت تراز الان بود دوندگی زیادی برای عقدرسمی کردیم که نشد.درضمن پدرهمسرم فوت شدند
همسرم اقوام دیگری ندارند.لطفآ عزیزای من بعداز22سال مارا راهنمایی
کنید چطور میشود عقدرسمی وشناسنامه برای همسر بنده گرفت باتشکرازلطف صمیمانه شما.

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

مانع قانونی ندارد
به دادگاه دعوی اثبات زوجیت و ثبت واقعه نکاح بدهید