مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه برای فرزند اتباع

سلام.من همسرم افغانی بوده ما جدا شدیم و او باردار بود من در جریان نبودم،افغانستان به دنیا آورده بچه رو، الان دخترم5ماهش هست و آورده به من داده ما گواهی ولادت هم نداریم چطوری میتونم برای دخترم شناسنامه بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر می‌رسد چون نیازمند گواهی ولادت است با این وجود از طریق اداره امور اتباع موضوع را پیگیری کنید و با توجه به کارت آمایش خود اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر ایرانی هستید از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید.
اگر موافقت نشه باید دا‌دخواست اثبات نسب بدهید و بعد از انجام آزمایش دی ان ای اگر دادگاه حکم به اثبات نسب داد می توانید جهت اخذ شناسنامه اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شناسنامه ایرانی با احراز تابعیت صورت میپذیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دی آن بگیر که آیا بچه شماست یا خیر بعد به ثبت احوال مراجعه کنید