مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ملک شریکی

باسلام،من در منزلی زندگی میکنم که 3دانگش به نام من هست و 3دانگ دیگه به نام شخص دیگر که ایشان فوت کردند،حالا ورثه ایشان درخواست مهرو موم ترکه دادند،آیا می توانند این ملک رو مهر و موم کنند؟تکلیف ما چه می شود؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، در مورد مهر و موم ملک شریکی باید گفت که این موضوع بسته به شرایط و مقررات قرارداد شریکی می‌تواند متفاوت باشد. برای اینکه بتوانید به درستی به این سوال پاسخ دهید، باید شرایط و مقررات قرارداد شریکی را بررسی کنید.

در صورتی که در قرارداد شریکی، شرایط مربوط به مهر و موم ملک تعیین شده باشد، وراثان شریک دفترخانه املاک را می‌توانند مهر و موم روی سهم خودشان بزنند. البته برای اینکه این امر انجام شود، باید شرایط و مقررات قرارداد شریکی رعایت شود.

اگر در قرارداد شریکی شما به این موضوع اشاره نشده، برای رفع ابهام و تعیین حقوق شما و وراثان شریک دیگر، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید و به او شرایط و مقررات قرارداد شریکی را ارائه دهید تا بهترین راه‌حل برای شما پیدا شود.